انواع ویزای شینگن

ویزای ملی :

ویزای ملی برای اشخاصی مناسب است که با هدف خاص و مدت محدود می‌خواهند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردنند و نیز قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند.

ویزای نوع A :

ویزای شینگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :

ویزای شینگن نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این اجازه را می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

ویزای نوع C :

ویزای شینگن نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. افرادی که از تور اروپا استفاده میکنند هم از همین نوع ویزا دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود :

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید.به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

تمدید ویزای شینگن :

تمدید مدت اعتبار ویزا درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام است و شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید.

به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

  • گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.شناسنامه و کارت ملیترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

  • عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

  • مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

  • مدارک مالی :

گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

مانده حساب شما با شرایط فعلی نباید کمتر از ۷۰ میلیون تومان برای سفرهای توریستی باشد.اگر هم دعوتنامه دارید باز هم ریسک نکنید و مانده حساب پایین به سفارت ارائه ندهید.

  • سند ملکی :

برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.توجه کنید که سند ملک بسیار معتبر تر از سند زمین می باشد. همچنین قولنامه، بنچاق و سند خودرو برای سفارت خانه ها قابل قبول نیست.

  • رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد:

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

  • رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

  • بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

  • رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

  • تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.هر سفارت فرم مربوط به خود را دارد که از شما مشخصات فردی و همچنین اطلاعات و برنامه سفرتان را جویا می شود.برخی سفارت ها نیاز به تکمیل فرم به صورت آنلاین دارند و برخی دیگر نیز فرم تکمیل شده با خودکار را قبول میکنند.

  • تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

تصویر ویزاهای انگستان، آمریکا و کانادا

در صورتی که از کشورهای فوق ویزا داشتید کپی ویزا به همراه پاسپورت قبلی را به پرونده اضافه کنید.

هزینه دریافت ویزا :

در زمان حضور در هر یک از سفارت های شینگن هزینه ای بابت بررسی پرونده از شما دریافت میشود.هزینه اقدام برای اکثر کشورهای حوزه شینگن ۶۰ یورو برای بزرگسالان است.اما به تازگی شرکت های واسط که وظیفه آنها دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت مربوطه است در کشور فعالیت میکنند که هزینه ای مازاد برای این خدمات دریافت میکنند.

توجه فرمائید که این شرکت ها فقط وظیفه دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت و نیز دریافت پاسپورت و تحویل آن به مسافر را دارند و در روند تصمیم گیری برای صدور ویزا نقشی ندارند.

هزینه ها به طور مثال برای بزرگسالان :

  • فرانسه : ۶۰ + ۲۵ یورو
  • هلند : ۶۰ + ۲۸ یورو
  • جمهوری چک : ۶۰ + ۱۲ یورو
  • اتریش : ۶۰ + ۲۴٫۸ یورو

دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

  • موارد زیر را می توان دلایل اصلی رد شدن درخواست ویزای شینگن دانست:
  • سابقه کیفری متقاضی
  • ارائه مدارک تقلبی و جعلی
  • عدم توجیه برای هدف از سفر شما
  • گذرنامه مخدوش و صدمه دیده
  • اعتبار کم یا فاقد اعتبار بودن پاسپورت
  • نداشتن برنامه سفر مشخص و شفاف
  • عدم اثبات مدارک شغلی و وابستگی شغلی
  • توانایی مالی کم
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر و یا بیمه مسافرتی با پوشش کمتر از ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • عدم توانایی اثبات محل سکونت در مدت زمان مسافرت
  • ریجکتی های قبلی

ویزای اروپا

ویزای شینگن تضمینی با ارائه مدارک معتبر


خدمات ویزای شینگن

طنین گشت با 10 سال سابقه درخشان در امور ویزا خدمات زیر را ارائه می دهد:

  • ویزای شینگن تضمینی
  • رفع ریجکتی ویزای شینگن
  • تمدید ویزای شینگن
  • وقت سفارت

“طنین گشت ایرانیان”

شرکت خدمات مسافرتی طنین گشت با مجوز رسمی اقدام به اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی می نماید. برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

اطلاعات بیشتر