•  (۲۰ خط) 
  •  021-44 696 697
  • خط ویژه: 
  •  info@taningasht.com

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای ایتالیا:

مدارک لازم جهت أخذ ویزای ایتالیا :

تکمیل فرم درخواست ویزا

1-سه قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید و جدید ۴ * ۳

 2-اصل گذرنامه ( با حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی ) + کپی صفحه اول

 3-اصل پاسپورت های قبلی ( + کپی تمام ویزاهای شنگن قبلی و تمام مهرهای ورود و خروج )

4-اصل شناسنامه ( + کپی از تمام صفحات ) به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ( بدون نیاز به تایید دادگستری یا وزارت امور خارجه )

5-گواهی اشتغال به کار به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید دادگستری یا وزارت امور خارجه ) :

 مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

 لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی

یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

 برای مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

برای مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت

 یا کارت بازگانی معتبر

 برای بازنشستگان:

 اسناد مرتبط با دریافت مستمری

 برای دانش آموزان و دانشجویان:

گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه

 6-مدارک مالی:

 پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

 یا کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه

7-سند مالکیت یا اجاره نامه

8- بیمه با سقف حداقل ۳۰۰۰۰ یورو

9-رزرو بلیط رفت و برگشت + رزرو هتل و برنامه سفر در ایتالیا

آدرس سفارت :

تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵