•  (۲۰ خط) 
  •  021-44 696 697
  • خط ویژه: 
  •  info@taningasht.com

ویزای شینگن فرانسه

ویزای فرانسه:

مدارک لازم جهت أخذ ویزای فرانسه :

1- تکمیل فرم درخواست ویزا

2- سه قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید و جدید ۴.۵ * ۳.۵

3- اصل گذرنامه ( با حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی ) + کپی صفحه اول

4-اصل پاسپورت های قبلی ( + کپی تمام ویزاهای شنگن قبلی و تمام مهرهای ورود و خروج )

5- اصل شناسنامه ( + کپی از تمام صفحات ) و اصل کارت ملی ( + کپی )

6-گواهی اشتغال به کار ( به لاتين ) :

برای کارمندان:

گواهی اشتغال به کار ( با ذکر سمت٬ تاریخ استخدام٬ حقوق٬ تاریخ مرخصی و با ذکر اینکه شخص مورد نظر پس از پایان سفر مجدداً به کار خود بازمیگردد. )

سه فیش آخر حقوق دریافتی

پرینت سه ماهه آخر حساب بانکی (حساب جاری + حساب پس انداز ) و نامه تمكن مالی

برای تجار و بنگاه داران:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهار نامه ثبت در ثبت شرکت ها

 کارت بازرگانی یا پروانه کسب

پرینت سه ماهه آخر حساب بانکی ( حساب شخصی + حساب شرکت ) و نامه تمكن مالی

برای مشاغل آزاد:

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری

 پرینت سه ماهه آخر حساب بانکی ( حساب شخصی + حساب شرکت ) و نامه تمكن مالی

برای بازنشستگان:

 اسناد مرتبط با دریافت مستمری

پرینت سه ماهه آخر حساب بانکی و نامه تمكن مالی

برای دانش آموزان و دانشجویان:

 گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه

7- واچر هتل

8- سند مالکیت یا اجاره نامه

9- بیمه با سقف حداقل ۳۰۰۰۰ یورو

10- رزرو بلیط رفت و برگشت

 آدرس سفارت :

تهران٬ خیابان نوفل لوشاتو٬ پلاک ۶۶-۶۴